Friday, March 23, 2012

Home » » Updates My First Baby LB =)

Updates My First Baby LB =)


1. Salam hari Jumaat kepada pengunjung blog ini. Saya berasa amat bersyukur kerana 2 ekor baby LB berada di dalam keadaan yang sihat sejahtera. Terima kasih kepada induknya kerana rajin dan amat perihatin menjaga makanan dan kebersihan anak-anaknya.

2. Saya berasa amat teruja kerana salah seekor baby LB ini mempunyai mata yang berwarna merah!! Maha Besar dan Maha Suci Allah s.w.t saya pun macam tidak percaya sahaja kerana Induknya adalah masked blue series atau secara specificnya Personata Blue Masked :)

3. Sekarang saya tengah mengira hari kerana ingin mengetahui apakah warna yang akan terbit dari baby LB yang red-eyes ini. Sama-ada warna kuning atau warna putih? Tunggu dan lihat sahaja perkembangannya yang saya akan update di blog ini.

4. Pada hari ini, anggaran umur adalah 16-17 hari. Semalam pada hari Khamis 22-March-2012 hari yang bersejarah juga kerana Leg Band ADAM002 telah disarungkan ke kaki kanan baby LB red eyes kerana menjangkakan ia seekor Jantan.

5. Untuk tujuan rekod, ADAM001 telah disarungkan ke kaki kiri baby LB blue pada hari Jumaat 16-March-2012 pada anggaran umurnya 8-9 hari.

6. Insya-Allah dalam masa terdekat ini saya akan melaporkan kelahiran baby LB ini kepada pihak PERHILITAN untuk memperbaharui kuantiti yang tercatit di dalam surat lesen.

7. Terima kasih kepada rakan-rakan yang memberikan sokongan, khidmat nasihat dan pandangan sehingga berjaya mengakhiri penantian baby LB ini.Best regards,

4 comments:

  1. mne beli leg band tu... boleh info saya kalau tak keberatan. fb : asyraf_hansamu@yahoo.com.my (achix lidaf)

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...